Personvernerklæring

Kopi av kontakskjemaer lagres på nettsiden men brukes ikke til noe annet enn å svare på henvendelser med mindre annet er avtalt

BEHANDLINGSANSVARLIG

Behandlingsansvarlig er Ecliptic as, post@ecipitc.no

UTLEVERING AV OPPLYSNINGER

Ecliptic.no videresender ikke personoppysninger til tredjepart.

Informasjonskapsler (Cookies)

En informasjonskapsel er en liten tekstfil som nettstedet ber om å få lagre på din datamaskin. Informasjonskapselen samler inn informasjon om hvordan du bruker nettstedet – for eksempel hvilke sider du går til oftest og hvilke valg du gjør mens du bruker dem.

Informasjonen hjelper deg å navigere på våre sider, kan huske brukernavn og passord for deg der du ofte logger inn, og gir også oss statistikk vi kan bruke når vi utvikler nettstedet videre. 

Vi får vår statistikk fra verktøyet Google Analytics. Det medfører at din bruk av våre nettsider, inklusiv din ip-adresse, kan bli overført til og lagret av Google. Denne informasjonen vil i så fall bli behandlet i tråd med Googles personvernpolicy.

Informasjonskapselene kan ikke identifisere hvem du er og lagrer ingen personlige opplysninger, med unntak av skjemaer du fyller ut og sender inn via nettstedet. 

Dersom du ønsker å deaktivere informasjonskapsler for din nettleser, kan du gjøre dette via nettleserens sikkerhetsinnstillinger. Du kan også stille inn nettleseren slik at du blir varslet hver gang nettstedet prøver å legge en informasjonskapsel på datamaskinen. Gjennom nettleseren kan du også slette informasjonskapsler som allerede er lagret på maskinen. 

Se nettleserens hjelpesider for mer informasjon om hvordan du gjør dette.