Om oss

Om Ecliptic AS

Ecliptic AS er en totalleverandør av løsninger for solskjerming og vindusfilm til alle typer bygg, private hjem og biler. Vi er distributør og forhandler av Solar Gard (Saint-Gobain) vindusfilm til bygg og bil, samt solskjermingsløsningen OPALVARIO® - fra den tyske kvalitetsprodusenten HAVERKAMP. Våre montører har lang erfaring fra bransjen. Kontakt oss gjerne for en uforpliktende befaring, eller spørsmål om våre produkter.

Les mer om våre samarbeidspartnere her:

Ansvarlig for bilavdelingen

Espen Fremgaard
Tlf 94 42 70 00
Epost: espen@ecliptic.no

Espen har jobbet med solfilm til bil siden 2002 og er en av bransjens mest erfarne montører. Espen holder også kurs og opplæring for våre distribusjonskunder. Vår monteringshall for biler ligger i Tvetenveien 4.

Ansvarlig for byggavdelingen

Carsten Barre
Tlf 94 18 38 35
Epost: carsten@ecliptic.no

Carsten har jobbet med vindusfilm og solskjerming i over 20 år og er en av bransjens mest erfarne montører. Carsten holder også kurs og bistår våre distribusjonskunder med produktanbefalinger og teknisk support.

Salg og Marked

Bjørn-Morten Granum
Tlf 944 80 055
Epost: bmg@ecliptic.no

Bjørn-Morten har jobbet med salg i en årrekke og har lang erfaring fra selskaper innen glass, profilering og vindusfilm.

Salg

Finn Wærstad
Tlf 908 56 544
Epost: finn@ecliptic.no

Finn har lang erfaring innen salg, marked og kundebehandling og har jobbet som storkundeansvarlig i flere store norske selskaper. Han har godt dokumenterte resultater, meget god faglig kompetanse og har alltid kunden i fokus.

Go to top