Dekorfilm

Enten du ønsker å skjerme kontorene eller møterommene mot innsyn, eller gi glassveggene dine et nytt stilfullt uttrykk - har vi mange valgmuligheter for utforming av glassflater. Her kan du se noen av våre referanseprosjekter.

Uønsket innsyn fra utsiden kan enkelt forhindres på en stilig måte med dekorfolie.  Filmen kan monteres over hele flaten eller på deler av glasset og er tilgjengelig i forskjellige nyanser. Vi leverer både innvendig og utvendig film, avhengig formål og glasstype. Vi legger også frostet folie på balkonger.

På våre dekorfilmer kan vi enkelt printe eller skjære ut logoer eller tilsvarende. Det er bare fantasien som setter grenser for hvilket uttrykk som kan skapes med dekorfilmer. Vi samarbeider tett med designere og grafiske bedrifter ved profileringsoppdrag. Trenger du å fjerne folie kan vi også bistå med dette.

Se vår produktkatalog med standard dekorfilmer her. Disse filmene er også mulig å få kjøpt i hele ruller. Les mer på vår forhandler side.

Ecliptic har lang erfaring i å bistå våre kunder med å velge ut de optimale produktene. Vi tar gjerne med prøver på ulike typer dekor film og kommer på en uforpliktende befaring. Kontakt oss i dag på post@ecliptic.no eller telefon 23 38 20 00.

Kontakt oss i dag

Tlf: 23 38 20 00

E-post: post@ecliptic.no


Send oss melding

 

Go to top